Hvem står bag

Mit Navn er Mei Lin Chuah

og jeg er multimediedesigner/udvikler bag Vibe Media Aarhus.

Jeg er uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademi Aarhus. Min interesser for web design startede med min første blog i Blogspot hvor jeg skifter til WordPress.com og til sidst fik en webshop i Prestashop hvor jeg sælgende kun kjoler i petitstørrelser.

Jeg vil gerne give din virksomhed et ekstra skub. Jeg arbejder med en række af forskellige virksomheder, hvilket har givet mig muligheder for at løse arbejdsopgave med forskellige problemstillinger og udfordringer ved de forskellige virksomheder. Design, ide og teknologi udvikler hele tiden og jeg er i konstant læring og er glade for det.

Vibe Media

 

Open source eller proprietær 

Siden 2012, har jeg arbejdet med at optimere web løsninger og administration af hjemmesider og webshops. Og ikke alle virksomheder har deres hjemmesider eller webshops i WordPress. Jeg tager imod opgaverne i andre Open Source CMS-platform f.eks. Prestashop og Drupal og også i proprietært og andre CMS-system / ecommerce platform f.eks. Wix og Shopify. Jeg synes det er interessant at opdage eller genopdage de forskellige platforme, der er på markedet. En open source eller ej, lad os komme i gang.

Jeg har selv udviklet og design webshops og hjemmesider men vil meget gerne samarbejder med andre web og grafisk designers, udvikler, dygtige digitale marketingfolk, osv. Skriv endelig til mig hej@vibemedia.dk hvis du er nysgerrige på, hvordan vi kan fungere godt sammen.

Udover design af webshops og hjemmesider, laver jeg også 1 til 1 sparring for så kan vi forstår hinanden bedre. Det kan være f.eks. alt fra ideudvikling til driftsprocedure i firmaet fordi en god webshop og hjemmeside skal være nemt og overskuelig for både dig og dine kunder.

Tag et kig på nogle af mine opgaverne her eller eksempler af hvordan din webshop eller hjemmeside kunne se ud her.

PMV eller Personligt ejet virksomhed

Vibe Media er en personligt ejet virksomhed (PMV) og har et CVR-nummer. Du får en faktura via et regnskabs program og alle betaling er registeret.

Erfaring i salg og marketing

Inden jeg tog et spring i webdesign, arbejdede jeg i salg og marketing. Salg og marketing inden for forskellige områder fra professionel it-træning til medicinsk engangsartikler til dialyse. Mine opgaverne varier fra at køre ud til kunderne i hele Malaysia til udarbejdelser af salgsrapport og forretningsudvikling. Jeg er selvstændig og arbejder godt sammen med kunderne og kollegerne. Jeg synes det er vigtig at lære hinanden at kende med henblik på at styrke samarbejdet.

En sådan et stort spring, hva’? Fra salg og marketing til multimediedesign 🙉 Jeg er fra Malaysia, men er flyttede til Aarhus for over et årti siden for at være sammen med min mand og sammen har vi et barn. Vi bor i Aarhus og en gang imellem kan jeg savne den overfyldte, trafikpropper og støj. (Mærkelig, ikke?) Og naturligvis mad, mine familie og venner.

Hilsen, Mei Lin

https://www.linkedin.com/in/meilinchuah/